Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får pengarna tillbaka

Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får pengarna tillbaka

November 16, 2023 privacy 0
NordVPN erbjuder skydd mot malware, blixtsnabba hastigheter, servrar i 60 länder och ytterligare funktioner för att förbättra din webbupplevelse. Men vi förstår att du kan ha haft andra förväntningar på tjänsten. Följ instruktionerna nedan för att säga upp din NordVPN-prenumeration och utnyttja vår återbetalningsgaranti.

Innehåll NordVPN:s 30 dagars återbetalningsgaranti Kan jag få pengarna tillbaka för en NordVPN-prenumeration? Vad bör jag veta innan jag säger upp min NordVPN-prenumeration? Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får en återbetalning Så säger du upp en NordVPN-prenumeration på Android Så säger du upp en NordVPN-prenumeration på iOS Så begär du en återbetalning från NordVPN via e-post Så begär jag en återbetalning om jag betalat med kryptovaluta Raderas min data efter att jag säger upp min NordVPN-prenumeration? FAQ
NordVPN:s 30 dagars återbetalningsgaranti

NordVPN har förbundit sig att erbjuda alla kunder full återbetalning inom 30 dagar efter att ett köp genomförts. Om du bestämt dig för att begära pengarna tillbaka för din NordVPN-prenumeration kan du följa instruktionerna nedan för att stänga ditt NordVPN-konto för gott. Kom ihåg att om du köpt NordVPN via Apple App Store så måste du vända dig till dem för att inleda återbetalningsprocessen. NordVPN sköter inte återbetalningar för prenumerationer som köpts via Apple Store. Vänd dig till Apples support för information om hur du säger upp din prenumeration via Apple App Store.

Kan jag få pengarna tillbaka för en NordVPN-prenumeration?

Ja, du kan få pengarna tillbaka för din NordVPN-prenumeration genom att kontakta vår kundsupport som finns tillgänglig dygnet runt. Om du vill begära en återbetalning för din prenumeration så måste du göra det inom 30 dagar efter att du köpt NordVPN. Kom ihåg – vi betalar inte tillbaka återkommande prenumerationsbetalningar, vilket innebär att vi inte kan göra en återbetalning efter att den 30 dagar långa återbetalningsperioden tagit slut. Om du säger upp din återkommande prenumeration manuellt så kommer du inte att få pengarna tillbaka, även om du säger upp prenumerationen inom 30 dagar efter ditt köp. Om du vill få en återbetalning så måste du kontakta vårt supportteam.

Vad bör jag veta innan jag säger upp min NordVPN-prenumeration?

Om du har bestämt dig för att säga upp din NordVPN-tjänst så bör du hålla följande i minnet innan du avslutar din prenumeration: Återbetalningspolicy: NordVPN erbjuder en 30 dagars återbetalningsgaranti, vilket innebär att du kan säga upp din prenumeration inom 30 dagar efter köpet och få en full återbetalning. Om du säger upp efter 30 dagar så är du inte längre berättigad till en återbetalning. Faktureringsperiod. Se till att du säger upp din återkommande prenumeration inom 30 dagar efter köpet för att undvika att betala för ytterligare en månad eller ett år. Alternativ. Kontakta vårt supportteam om du upplever tekniska problem med din NordVPN-tjänst. Vi kan hjälpa till att lösa problemet, vilket sparar dig bekymret att hitta ett annat VPN. Säkerhetskopiering av data. Om din prenumeration innehåller ytterligare Nord-tjänster och du sparar dina data i NordLocker eller NordPass så bör du säkerhetskopiera allt, eftersom du inte kommer åt dina filer och/eller lösenord om ditt Nord Account stängts ner.

Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får en återbetalning

För att säga upp den automatiska förnyelsen av din NordVPN-prenumeration och begära återbetalning följer du dessa steg: Gå till ditt Nord Account och logga in genom att ange din e-postadress och ditt lösenord log into nord account Klicka på “Fakturering” (“Billing”) i vänstra menyn. click on billing När du öppnat sektionen “Fakturering” klickar du på fliken “Prenumerationer” (“Subscriptions”) längst upp. click on subscriptions Klicka på “Hantera” (“Manage”) under sektionen “Automatisk förnyelse” (“Auto-renewal”) click on auto renewal Säg upp din prenumeration genom att klicka på “Avbryt automatisk förnyelse” (“Cancel auto-renewal”). terminate subscription För att få en återbetalning från NordVPN kontaktar du oss via e-post på support@nordvpn.com eller startar en livechatt med vår kundsupport genom att klicka på chattikonen i nedre högra hörnet av skärmen. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en bekräftelse att din NordVPN-prenumeration har sagts upp.

Så säger du upp en NordVPN-prenumeration på Android

Följ de här stegen för att säga upp din NordVPN-prenumeration om du loggat in till ditt NordVPN-konto via Google Play Store: Gå till Google Play och logga in till ditt Google Account. Tryck på din profilikon i övre högra hörnet. Öppna sektionen “Betalningar & Prenumerationer” (“Payments & subscriptions”). Här trycker du på “Prenumerationer” (“Subscriptions”). Nu väljer du NordVPN-appen. Tryck på “Säg upp prenumerationen” (“Cancel subscription”). Välj anledningen till varför du säger upp prenumerationen och klicka sedan på “Fortsätt” (“Continue”). Färdigt – du har nu sagt upp din NordVPN-tjänst. Nästa steg är att ta kontakt med vår kundsupport för din återbetalning. {SHORTCODES.blogRelatedArticles}

Så säger du upp en NordVPN-prenumeration på iOS

Med de här fem enkla stegen säger du upp din NordVPN-prenumeration som du köpt via App Store: Gå till “Inställningar” (“Settings”) på din iPhone. Tryck på din profilikon. Tryck på “Abonnemang” (“Subscriptions”). Välj NordVPN. Tryck på “Avbryt prenumeration”. Det är allt – nu har du sagt upp din prenumeration. Men kom ihåg att de här stegen enbart gör så att du inte behöver betala för ännu en faktureringsperiod. Kontakta Apple Support för att få din återbetalning som kommer att betalas direkt till ditt bankkonto.

Så begär du en återbetalning från NordVPN via e-post

För att begära en återbetalning av din prenumeration via e-post följer du dessa steg: Skriv ett nytt mejl till support@nordvpn.com. I ämnesraden skriver du “Begäran om återbetalning”. Inkludera ditt NordVPN-användarnamn eller den e-postadress som är kopplad till ditt Nord Account, anledningen till att du vill säga upp tjänsten, inköpsdatumet och summan du betalade. Skicka e-postmeddelandet och vänta på en bekräftelse. Kom ihåg att du bara är berättigad till en återbetalning inom 30 dagar efter inköpsdatumet. Återbetalningen kommer att skickas till ditt bankkonto inom 10 dagar.

Så begär jag en återbetalning om jag betalat med kryptovaluta

Det här är stegen du följer om du betalade för NordVPN med kryptovaluta och vill ha en återbetalnings: Skriv ett nytt mejl till support@nordvpn.com. I ämnesraden skriver du “Betalning om återbetalning – Betalt med kryptovaluta”. Inkludera ditt NordVPN-användarnamn eller den e-postadress som är kopplad till ditt Nord Account, anledningen till att du vill säga upp tjänsten, inköpsdatumet, kryptovalutan och summan du betalade, samt adressen till din kryptoplånbok. Skicka e-postmeddelandet och vänta på en bekräftelse. NordVPN:s supportteam kommer att behandla din begäran och återbetala summan till din kryptoplånbok inom tre arbetsdagar. Kom ihåg att summan som betalas tillbaka kan skilja sig från den du betalade till följd av fluktuationerna på kryptovalutamarknaden.

Raderas min data efter att jag säger upp min NordVPN-prenumeration?

Så snart som du avbryter din NordVPN-prenumeration kommer ditt konto att nedgraderas till gratisversionen, men du kommer fortfarande att kunna använda VPN-tjänsten till slutet av din faktureringsperiod. När faktureringsperioden löpt ut kommer ditt konto att raderas men dina data blir kvar. Du kan kontakta vår kundsupport och be oss att radera din personliga information. Däremot sparar vi aldrig någon information om dina onlineaktiviteter tack vare att NordVPN har en strikt loggfri policy. Vi varken loggar eller samlar in data om någon trafik som passerar våra servrar, inklusive besökta webbsidor, IP-adresser, nedladdade filer eller mängden data som överförts. Vi behåller endast den begränsade mängd personliga information som vi är skyldiga att spara enligt lag och för att motverka bedrägerier och missbruk.

Ja, du kan säga upp alla NordVPN-prenumerationer. Men kom ihåg att om du vill få pengarna tillbaka måste du säga upp prenumerationen inom 30 dagar från inköpstillfället och ta kontakt med vår kundsupport för att begära en återbetalning. ), }, { question: ‘Kan jag säga upp NordVPN när som helst?’, answer: ( Jag du kan avbryta din NordVPN-prenumeration när som helst. Men kom ihåg att om du säger upp din återkommande prenumeration senare än 30 dagar efter ditt köp så är du inte berättigad till en återbetalning. ), }, { question: ‘Kan jag fortfarande använda NordVPN efter att jag säger upp min prenumeration?’, answer: ( Ja, du kan fortsätta att använda NordVPN-tjänsten efter att du sagt upp din prenumeration tills dess att faktureringsperioden löper ut. ), }, { question: ‘Hur gör jag om jag har köpt en av prenumerationerna Plus eller Komplett, men bara vill säga upp NordVPN-prenumerationen?’, answer: ( Om du köpt en paketprenumeration kan du tyvärr inte säga upp endast din NordVPN-tjänst. Om du vill säga upp eller få en återbetalning för en specifik tjänst så måste du säga upp hela din NordVPN-prenumeration. ), }, { question: ‘Kan jag återaktivera min NordVPN-prenumeration efter att jag sagt upp den?’, answer: ( Ja, det kan du. Om du vill förnya ditt avslutade konto kan du helt enkelt logga in med samma e-postadress och lösenord och klicka på Förnya prenumeration under sektionen Hem. Eller köpa en ny prenumeration. ), }, ]} />

The post Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får pengarna tillbaka first appeared on NordVPN.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *