NordVPN bevestigt no-logs-beleid voor vierde keer

NordVPN bevestigt no-logs-beleid voor vierde keer

January 12, 2024 privacy 0
NordVPN heeft een onafhankelijke audit uitgevoerd om haar no-logs-beleid te verifiëren. Deze audit bevestigt NordVPN’s toewijding aan de privacy van haar gebruikers voor de vierde keer en toont wederom aan dat we het online verkeer van onze gebruikers niet volgen of loggen.

Auditrapport: de resultaten

Eind 2023 hebben we Deloitte, een gerenommeerd accountantskantoor, de opdracht gegeven de vierde audit van ons no-logs-beleid uit te voeren. Deloitte-experts hebben de configuratie van onze IT-systemen en ondersteunende infrastructuur onafhankelijk beoordeeld. Ze bevestigden ons no-logs-beleid opnieuw en documenteerden hun bevindingen in een officieel rapport. Dit zijn de belangrijkste conclusies van de audit: Een grondige evaluatie. Om de audit te voltooien, interviewden experts onze medewerkers en onderzochten ze onze serverinfrastructuur, serverconfiguratie en technische logs. Ze hebben de privacyrelevante configuratie-instellingen en procedures van onze Obfuscated, Double VPN, standaard VPN, Onion Over VPN (TOR) en P2P-servers beoordeeld. Tijdstip van de audit. De experts van Deloitte hadden van 30 november tot en met 7 december 2023 toegang tot onze diensten en beoordeelden wat ze in die tijd zagen. Op 13 december brachten ze een officieel auditrapport uit waarin ons no-logs-beleid werd bevestigd. De resultaten. Houdt NordVPN werkelijk geen logs bij? Het evaluatieteam vond geen bewijs dat we ons no-logs-beleid op enkele manier schonden. Ze bevestigden onze claim dat we geen inkomende of uitgaande verkeersgegevens opslaan, inclusief IP-adressen, browsegeschiedenis of bezochte websites.

Waarom voeren we deze audits uit?

Deze onafhankelijke audits garanderen onze klanten dat ze krijgen wat we ze beloven: een VPN-dienst die hun browseverkeer niet bijhoudt of registreert. Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-dienst, is het belangrijk dat je de aanbieder kunt vertrouwen. Bij NordVPN nemen we je privacy uitermate serieus en beloven we dat we het online verkeer van onze gebruikers nooit zullen monitoren of registreren. We geloven dat een audit door een vertrouwd bedrijf onze klanten ervan zal verzekeren dat we ons aan onze belofte houden dat er geen logbestanden worden opgeslagen.

Waarom moet je NordVPN gebruiken?

Naast het no-logs-beleid biedt NordVPN krachtige beveiliging en een van de snelste VPN-verbindingen op de markt. Zodra je verbinding maakt met een NordVPN-server wordt alle communicatie tussen je apparaat en de VPN-server versleuteld, waardoor je verkeer tegen hackers en snoopers wordt beschermd. NordVPN is eenvoudig te gebruiken – je kunt met één klik met een VPN-server verbinden. Wil je verbinding maken met een server in een specifiek land? Blader eenvoudig door de lijst met landen en tik op het land van je keuze om daar direct met de snelste server te verbinden. Op deze manier kun je ook met onze speciale servers verbinden. Met NordVPN kun je je online veiligheid bovendien optimaal verbeteren met extra functies zoals Threat Protection. Deze ingebouwde tool blokkeert kwaadaardige websites, stopt webtrackers en vervelende advertenties en scant de bestanden die je downloadt op malware. Houd je online activiteiten privé en geniet van een veilige internetervaring met NordVPN.

The post NordVPN bevestigt no-logs-beleid voor vierde keer first appeared on NordVPN.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *